Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 18:39

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Απέκτησε τον έμπειρο μέσο Νίκο Χρονόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Απέκτησε τον έμπειρο μέσο Νίκο Χρονόπουλο

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε την Κυριακή το βράδυ ο Αστέρας Αρφαρών αποκτώντας τον έμπειρο μέσο Νίκο Χρονόπουλο.


Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πάμισο (στη Δ' εθνική), τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν σε ομάδα Α' τοπικής της Ηλείας. Επιστρέφει στη Μεσσηνία μετά από 10 χρόνια για να βοηθήσει τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους που έχει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποκτηθεί και οι Σέρτζιο Καραπετιάν και Πέτρος Μπούρδος με τους οποίους η ομάδα έφτασε συνολικά τις 11 μεταγραφές. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Παναγιώτης Σταθόπουλος, Κλεάνθης Βοσνάκης, Νίκος Βοσνάκης, Χρήστος Καίσαρης, Αγγελος Γεωργακόπουλος, Κώστας Γεωργόπουλος, Νίκος Καραγιάννης και Μάριος Φεράι.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, καθώς έχουν προχωρήσει οι επαφές και με άλλους παίκτες με στόχο να αποκτηθούν ακόμη δύο με τρεις με τους οποίους θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται με προπονήσεις και φιλικά, τα οποία έχουν σκοπό το μοντάρισμα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Χθες έδωσε το τρίτο στη σειρά φιλικό αντιμετωπίζοντας στην Καλαμάτα την Ομόνοια, σε παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 5ό λεπτό με τον Ηλία Καπόγλη και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο β' ημίχρονο (68') από τον Ν. Σπυρόπουλο.
Είχαν προηγηθεί τα φιλικά με Σπερχογεία (5-1 ήττα εκτός) και με Αστέρα Μικρομάνης (4-3 ήττα εντός).
Για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, ο Γιώργος Γκέγκας σε σύντομη δήλωση του χθες στο "Notosport", ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε ελλείψεις στο ρόστερ. Προσπαθούμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους παίκτες που θέλουμε ώστε να αφοσιωθούμε στην προετοιμασία για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Μπροστά μας έχουμε τους αγώνες του κυπέλλου, μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε, αλλά δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι».