Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 16:37

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αρχίζει προετοιμασία σήμερα στον Κορδία

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά σήμερα η Α.Ε. Μάνης.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για τις 4.30 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, όπου θα είναι και η έδρα της για τη φετινή χρονιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο προπόνηση και η επίσημη έναρξη έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καρδαμύλης, όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα δώσουν το "παρών" και οι νεαροί αθλητές που στελεχώνουν τις ομάδες υποδομής της Α.Ε.Μ.

Η ομάδα θα στηριχθεί σε όλα σχεδόν τα παιδιά από το περσινό έμψυχο δυναμικό, καθώς ο μόνος που έχει αποχωρήσει είναι ο Κυριάκος Πουλάκος, ενώ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ο στρατευμένος Χρήστος Ράτσεφ, αλλά και στους παίκτες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.  

Ο λόγος για τους Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, Ηλία Φλέσσα, Χαρίλη Φουρναράκο, Ερντουγκελ Φετάχου, Γιώργο Μαυροειδή και Παναγιώτη Πολυμενέα.

Παράλληλα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας ο νέος προπονητής της Α.Ε. Μάνης Παναγιώτης Πολίμος (φωτό) έχει κλείσει και 7 φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους ώστε να μοντάρει την ομάδα για το πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

 

Το πρώτο φιλικό είναι με τον Πανιώνιο και θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τα Πράσινα Πουλιά, τον Ηρακλή Καλαμάτας, τη Μεθώνη, την Αναγέννηση Παραλίας, το Μεσσηνιακό και τη Σπερχόγεια.