Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 17:12

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τρίτο φιλικό σήμερα στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 

Καλά στοιχεία έδειξε ο Πανθουριακός στο δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Η φιλόδοξη ομάδα της Θουρίας επιβλήθηκε με 3-0 των "ερυθρολεύκων" και φάνηκε πως είναι σε καλό δρόμο λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Βέβαια ο τεχνικός Γιώργος Αργυρόπουλος επισημαίνει πως πρέπει να διορθωθούν ορισμένα λάθη που παρατηρήθηκαν, έχοντας πάντως εμπιστοσύνη στους παίκτες του και στη δουλειά που γίνεται εδώ και περίπου 25 ημέρες. 

Σήμερα (6 μ.μ.) ο Πανθουριακός θα δώσει το τρίτο φιλικό στην Ανδρούσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, σε ένα αρκετά δυνατό τεστ που προσφέρεται για συμπεράσματα.

Θα είναι ουσιαστικά μια πρόβα τζενεράλε για το ματς κυπέλλου του Σαββάτου με τον Μιλτιάδη στον Πύργο.

Ενας θεσμός που πέρυσι η ομάδα της Θουρίας έφτασε στον τελικό (έχασε 1-0 από τον Τσικλητήρα Πύλου) και θέλει να φτάσει και φέτος μέχρι το... τέλος της διαδρομής.

Εξαιρετικά αμφίβολοι γι' αυτό το ματς είναι οι τραυματίες Καράμπελας και Μιγκάκης και το πιθανότερο είναι πως δεν θα αγωνιστούν.

Τέλος, παρά την αποχώρηση του Θοδωρή Πετράκου δεν υπάρχει διάθεση για πραγματοποίηση άλλης μεταγραφής αμυντικού παίκτη, μιας και το ρόστερ είναι αρκετά πλούσιο και υπάρχουν επιλογές για όλες τις θέσεις.