Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 17:36

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δεύτερο τεστ με τον Α.Σ. Φυτειάς

Γράφτηκε από τον

 

Το δεύτερο φιλικό τεστ της δίνει σήμερα η Ομόνοια με αντίπαλο τον Α.Σ. Φυτείας.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" στις 6.30 το απόγευμα. Αρχικά είχε αποφασιστεί να αντιμετωπίσει σήμερα τον Εθνικό Μελιγαλά, αλλά αναβλήθηκε και οι δύο ομάδες θα παίξουν άλλη ημέρα.

Ο Σωτήρης Δημάκης θα χρησιμοποιήσει στο α' ημίχρονο τους παίκτες που υπολογίζει να ξεκινήσει στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Καλαμάτας το Σάββατο. Στο β' ημίχρονο θα παίξουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έτσι ώστε να έχει μια εικόνα από όλο το έμψυχο δυναμικό. 

Η ομάδα έδωσε το Σάββατο που πέρασε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Νίκο Σπυρόπουλο να ισοφαρίζει στο β' ημίχρονο.

 

Η εικόνα που άφησε ήταν θετική όπως σημείωσε μιλώντας στο "Notosport" ο κ. Δημάκης. «Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, γιατί έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και θέλουμε χρόνο. Είχαμε αγωνιστική πειθαρχία, τα παιδιά προσπάθησαν να δείξουν πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και γενικά σχημάτισα θετική εικόνα. Βέβαια θέλουμε δουλειά  ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός μας στόχος».