Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 18:34

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ξεκίνησε με βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία

Γράφτηκε από τον

Με βασικό στόχο την παραμονή στην Α' τοπική, η Α.Ε. Αβίας ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα, στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, την προετοιμασία της για την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά.

Στην ομάδα του Κάμπου, περίμεναν να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, κυρίως στο θέμα του γηπέδου, αλλά δεν απογοητεύονται και θα κάνουν την προσπάθεια τους χωρίς άγχος για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, ο προπονητής Διονύσης Πουλής λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο.

«Αλλιώς ονειρευόμασταν την άνοδο και επιστροφή στην Α' τοπική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Να παίζουμε στην έδρα μας, να λειτουργούμε καλύτερα και να μπορεί η ομάδα να έχει έσοδα. Πριν δύο χρόνια όταν αποφασίσαμε να ανέβουμε κατηγορία, στόχος μας ήταν να παίζουμε όχι για παραμονή, αλλά για κάτι παραπάνω. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε, κυρίως στο θέμα του γηπέδου, όμως δεν μένουμε σε αυτό. Μας ενδιαφέρει να μην χαλάσουμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Είμαστε περισσότερο παρέα πάρα ομάδα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. 

Μιλώντας για τη φετινή σεζόν, δήλωσε: «Βασικός στόχος είναι να παλέψουμε για την παραμονή. Είναι δύσκολα τα πράγματα, η κατηγορία είναι διαφορετική σε σχέση με την τελευταία χρονιά που αγωνιστήκαμε στην Α' τοπική. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, περισσότερο απαιτητικό σε σχέση με την περσινή χρονιά. Εμείς πάνω απ' όλα δεν έχουμε άγχος θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ότι ήθελε προκύψει».

Όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η ομάδα θα στηριχθεί σε παιδιά από τον Κάμπο, κυρίως, αλλά και στις δύο προσθήκες που έκανε στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ο κ. Πουλής θα έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Θανάση Γεωργαντά, Κώστα Παγώνη, Δημήτρη Κορμπή και τον Άρη Κομπότη, που ήταν φοιτητής στην Πάτρα και μετά από χρόνια επιστρέφει στην ομάδα.

 

Από εκεί και πέρα το υπάρχον υλικό στελεχώνουν οι παλιοί Δημήτρης Γεωργουλέας, Γιώργος Βαβαρούτσος, Δημήτρης Αποστολίδης, Αγγελος Γιαννέας, Νίκος Γεωργίκος, Κώστας Μητσέας, Λεωνίδας Λυκουρέζος, Θωμάς Τζανετέας, Κώστας Μπαχράμης, Κώστας Αλντέσκος, Νίκος Κολοκούβαρος, αλλά και οι Γιάννης Μαλίκης, Δημήτρης Πολυμενέας, Σωτήρης Φουρναράκος, Θανάσης Ψαρέας, Αντρέι Γκλίγκα και Δημήτρης Χανδρινός. Ο τελευταίος την προηγούμενη χρονιά δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά επέστρεψε και θα συμμετάσχει κανονικά.