Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 14:11

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο

Γράφτηκε από τον

 

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α1 τοπική, η Α.Ε. Μάνης ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της σεζόν, ο γενικός αρχηγός της Α.Ε.Μ. Ηλίας Λουκαρέας. «Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η άνοδος, παρά το ότι υπάρχουν δυσκολίες. Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με το θέμα του γηπέδου. Φέτος θα κάνουμε τις προπονήσεις μας στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και θα είναι η έδρα μας για το πρωτάθλημα. Η προετοιμασία θα έχει τις δυσκολίες της γιατί πολλά παιδιά λόγω δουλειάς θα ενσωματωθούν στην ομάδα μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ και οι μετακινήσεις μας στη διάρκεια της χρονιάς είναι ένα πρόβλημα. Ευελπιστούμε να τα ξεπεράσουμε και να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με την επίτευξη του στόχου μας».

Στη χθεσινή πρώτη που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος είχε στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Πολυμενέα, Ηλία Φλέσσα, Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, Χαρίλη Φουρναράκο, Γιώργο Μαυροειδή, Παναγιώτη Τζανετέα (ήταν στην Κρήτη και επέστρεψε μετά από χρόνια), Βαγγέλης Τσιώνος, Φρέντι Αράπη (17 ετών μεσοεπιθετικός), Τζόνι Γιόλα (16 ετών αμυντικός) και τους παλιούς Παναγιώτη Σαραντέα (είχε σταματήσει για κάποιο διάστημα και επέστρεψε), Γιώργο Καρούμπα, Σπύρο Μανωλέα, Χρήστο Μανωλέα, Γιάννη Σαραντέα, Παναγιώτη Πουλάκο, Σέμπιο Στύλα, Αρη Καμπανάρο. 

Να σημειωθεί ότι οι Φρέντι Αράπη και Τζόνι Γιόλα θα βγάλουν το πρώτο τους δελτίο στη Μάνη.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο νεοαποκτηθείς Ερντουγκελ Φετάχου και οι Βασίλης Καμπανάρος, Σταύρος Κιτσιγιάννης, Σάντρι Γκουμέ, Ελιο Στύλα και Χρήστος Μέτσο. 

Η επίσημη έναρξη έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καρδαμύλης, όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα δώσουν το "παρών" και οι νεαροί αθλητές που στελεχώνουν τις ομάδες υποδομής της Α.Ε.Μ.

Συνολικά 8 φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα της Μάνης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' τοπικής.

Το πρώτο έχει οριστεί για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο Καλαμάτας (στο γήπεδο της ΕΠΣΜ) και ακολουθούν τα φιλικά με Πράσινα Πουλιά (7/9, γήπεδο ΕΠΣΜ), με Σπερχογεία (14/9, εκτός), με Μεθώνη (17/9, ΕΠΣΜ), με Μεσσηνιακό (21/9, ΕΠΣΜ), με Ηρακλή Καλαμάτας (24/9, "Π. Μπαχράμης"), με Αναγέννηση Παραλίας (28/9, ΕΠΣΜ) και την 1η Οκτωμβρίου το τελευταίο φιλικό με τα Πράσινα Πουλιά (ΕΠΣΜ).