Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 10:40

Για διπλό πρόκρισης με Αρη Αιτωλικού η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Η κλήρωση του Κυπέλλου της Γ' εθνικής δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για την "Μαύρη Θύελλα", αφού, βάση του προγράμματος που έχει βγει μέχρι το τέλος, για να φτάσει μέχρι τον τελικό του 4ου ομίλου θα πρέπει να κάνει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες!


Η προσπάθεια αυτή λοιπόν θα ξεκινήσει αύριο στο Αιτωλικό όπου στις 4 μ.μ. η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Αρη, με στόχο να πάρει το διπλό και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η Καλαμάτα θα κατέβει στο γήπεδο έχοντας άριστη ψυχολογία και αυτό γιατί η ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά ματς και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για την φετινή χρονιά.
Οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν βέβαια ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι αύριο καθώς, αφενός θα παίξουν μακρυά από την έδρα τους και αφετέρου θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Μπόρις Οντσβόνγκ, παρότι έκανε αγώνα δρόμου, δεν θα είναι τελικά στην διάθεση του προπονητή του για το αυριανό ματς. Εκτός μάχης είναι ακόμη ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος, ο Τσιρίλο που δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του, αλλά και ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρυσι με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο το απόγευμα και ένα μεγάλο μέρος της αναλώθηκε σε οικογενειακό δίτερμα, όπου ο Νίκος Κακαλέτρης έδειξε ορισμένα πράγματα όσον αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει αύριο.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι λοιπόν ο Κολοβούρης στα γκολπόστ, οι Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Αλιού, Καντούτσης στην άμυνα, οι Τσιμικλής, Καραχάλιος, Πούτσης στην μεσαία γραμμή και οι Γεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος και Ρήγας πιο μπροστά.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζουανόπουλος με βοηθούς τους Γκαβέρας, Σιδέρης, όλοι από την Αχαϊας.
Η Καλαμάτα θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της και σε αυτό το ματς καθώς Ο σύνδεσμος φιλάθλων "Bulldogs Club" διοργανώνει εκδρομή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (παπλωματάδικα, δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ. Αναχώρηση στις 9.20 το πρωί της Κυριακής.