Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 17:59

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ικανοποίηση Σκουρλέτη από την εικόνα στα δύο φιλικά τεστ

Γράφτηκε από τον

 

Ικανοποιημένος έχει μείνει ο προπονητής του Ασπροχώματος Βαγγέλης Σκουρλέτης (φωτό) από την εμφάνιση των παικτών του στα δύο πρώτα φιλικά με Μιλτιάδη και Α.Ο. Φαραί.

Ο κ. Σκουρλέτης σε δηλώσεις του για τα δύο παιχνίδια δήλωσε στο "Notosport": «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί παίξαμε με δύο πολύ καλές ομάδες και ανταποκρίθηκαν στην πίεση. Είμαστε στην αρχή και έχουμε το χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα ένα ανταγωνιστικό σύνολο». 

Αυτή την εβδομάδα το Ασπρόχωμα δεν θα δώσει κάποιο φιλικό, αλλά θα προετοιμαστεί για την πρώτη αναμέτρηση της Β' φάσης του κυπέλλου όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αγωνιστεί το Σάββατο στα Αρφαρά με τον τοπικό Αστέρα.

 

Για αυτό το ματς, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντώνη Φίλιο, Χρήστο Ντάσση, Παναγιώτη Βεργόπουλο, Εράλ Μουράτι, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Παναγιώτη Τσίρμπα, Κώστα Καντερέ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και στον τραυματία Στάθη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε ψηλά στο μηρό (λαγανοψοϊτη) στο ματς με τον Α.Ο. Φαραί.