Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 09:42

Με όπλο την έδρα κόντρα στην Κόρινθο ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Να πάρει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση καλείται ο Μεσσηνιακός στο παιχνίδι κυπέλλου της Κυριακής απέναντι στην Κόρινθο, μια ομάδα που θα βρει απέναντι του και στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη ισοπαλία θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.


Οι "πράσινοι" με τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να δείξουν από το ξεκίνημα στην ομάδα του Ισθμού ποιος είναι το… αφεντικό της αναμέτρησης. Δεν θα είναι πάντως σε καμία περίπτωση ένα εύκολο ματς για την ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα που πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη σε σχέση με τις τελευταίες τις εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας.
"Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική και καλή ομάδα όπως η Κόρινθος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας θα κυνηγήσουμε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση", δηλώνει εν όψει του αυριανού αγώνα ο προπονητής των "πρασίνων".
Στα αγωνιστικά χθες έγινε απογευματινή προπόνηση και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και ύστερα θα βγει η αποστολή.
Ο Τσουκάλης που είναι ανέτοιμος δεν θα είναι στην 18αδα, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε βγει το δελτίο του Βιτάλι. Αν πάντως εκδοθεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι στην αποστολή. Φυσικά εκτός θα είναι και το τελευταίο απόκτημα ο Ταχματζίδης που έχει κάνει μόνο τρεις προπονήσεις με την ομάδα.
Οσον αφορά την αρχική 11αδα παίζονται ακόμη μερικές θέσεις, όμως ορισμένες θέσεις είναι καπαρωμένες… Ο Κυριακόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα είναι ο Κουλουράς και αριστερά ο Δασκαλάκης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα το αποτελούν οι Μπιμπίρης και Μπαστακός.
Οι Αργυρόπουλος και Μπεγέτης θα παίξουν στον άξονα με τον Τσουλάκο πιο μπροστά τους και τον Χελά στην κορυφή της επίθεσης.
Από εκεί και πέρα προβάδισμα για δεξιά έχει ο Νινιός και την άλλη θέση στην 11αδα στα αριστερά φαίνεται να διεκδικούν οι Μανωλόπουλος και Μερκούρης.
Αν πάντως έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βιτάλι λογικά θα ξεκινήσει στην επίθεση.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.
Διαιτητής στην Κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι ο Γκοβέσης (Αρκαδίας),
με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Γκριτζέπη από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδριόπουλος (Αχαϊας).