Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 12:16

Επιστροφή Στυλιανόπουλου στον πάγκο του Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Στυλιανόπουλος θα είναι τελικά ο νέος προπονητής του Μιλτιάδη και ο αντικαταστάτης του Κώστα Λαμπρόπουλου, όπως είχαμε γράψει και στο χθεσινό ματς ρεπορτάζ.

Ο 43χρονος τεχνικός επιστρέφει στον "μελανόλευκο" πάγκο ύστερα από ακριβώς ένα χρόνο, σε μια ομάδα που την ξέρει καλά.

Αλλωστε ο Στυλιανόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μιλτιάδη για να ακολουθήσει μετέπειτα μια σημαντική καριέρα, ενώ εκτός από ποδοσφαιριστής έχει καθίσει και στον πάγκο της Πυργιώτικης ομάδας ως προπονητής - παίκτης παραπάνω από μία φορές.

Σήμερα το απόγευμα ο Στυλιανόπουλος θα γνωριστεί με τους παίκτες και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο του Πύργου, 

ενώ αύριο θα καθίσει στον πάγκο στο ματς κυπέλλου με τον Πανθουριακό.

Στο τιμ και ο Μπλέτσας;

Παράλληλα επαφή υπάρχει και με τον Βασίλη Μπλέτσα προκειμένου να είναι κι αυτός στο τεχνικό τιμ, δεδομένης της στενής φιλίας που έχει με τον Στυλιανόπουλο. Αλλωστε ο Μπλέτσας το β' εξάμηνο της σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Μιλτιάδη στην Α1 τοπική (προπονητής ήταν ο Στυλιανόπουλος).

Η παρουσία του στο τεχνικό τιμ του Μιλτιάδη πάντως θα κριθεί στην απογευματινή συνάντηση που θα έχει με τους διοικούντες της ομάδας, όπως και το αν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει ως ποδοσφαιριστής σε ορισμένα παιχνίδια.

Η ιδιαίτερη αποχαιρετιστήρια δήλωση του Λαμπρόπουλου 

Εν τω μεταξύ με μία φορτισμένη ψυχολογικά ανακοίνωση αποχωρίστηκε τον Μιλτιάδη ο τέως προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος.

Ο καλαματιανός τεχνικός ανέλαβε πέρυσι στις αρχές Αυγούστου την Τριφυλιακή ομάδα και κατάφερε με ένα "φτωχό" ρόστερ όχι απλά να την κρατήσει στην A' τοπική κατηγορία, αλλά να τη σώσεί πολλές αγωνιστικές πριν το τέλος και να τερματίσει στην 9η θέση.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

"Σήμερα αποχωρίστηκα μια πραγματικά ζεστή οικογένεια. 

Την οικογένεια του Μιλτιάδη. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους εκεί στον δοξασμένο Πύργο Τριφυλίας και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Γαλάνη και τον Μανώλη Κατρή για τη μοναδική εμπειρία που μου έδωσαν όντας προπονητής μιας ένδοξης και ιστορικής ομάδας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου που με στήριξαν. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι ο κοιμώμενος γίγαντας έχει ήδη ξυπνήσει και είναι θέμα χρόνου να καταφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες".