Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 18:14

Και επίσημα στην Σπάρτη ο Μελίσσας

Γράφτηκε από τον

Την απόκτηση του Νίκου Μελίσσα με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η Σπάρτη.

Μια ακόμα θερινή μεταγραφή της, πραγματοποίησε η Σπάρτη, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Νίκου Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας spartafc.gr ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα της Σπάρτης. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτη θα κάνουμε τα πάντα για να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή πορεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μελίσσα.

Ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλώρινα και γρήγορα μετακόμισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου μέχρι το 2012 υπερασπιζότανε την εστία της Κ20.

Το 2013 αγωνίστηκε στον Φωκικό, συμπληρώνοντας οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ την περίοδο 2014-2015 έπαιξε με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών, έχοντας μια πλήρη σεζόν. Την περασμένη περίοδο ανήκε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και μαζί με τους Γλύκο και Όλσεν συνέθεσε το τρίδυμο των τερματοφυλάκων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.»

Πηγή: sdna.gr