Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 18:43

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΙΑΝΤΑΣ 2-1: Με σκόρερ τον Κακαλή

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Βασίλη Κακαλή ο Α.Ο. Φαραί επικράτησε προχθές αργά το βράδυ του Αίαντα με 2-1.

Οι νικητές απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα στην προσπάθεια τους για πρόκριση στη Γ' φάση του κυπέλλου, με τον Κακαλή να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Το 1-0 έγινε στο 23' με τον Μαυροειδάκος να κάνει ωραία μπαλιά στην περιοχή και ο Κακαλής που πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 36' μετά από φάουλ του Λαγωνικάκου, ο Παλιατσέας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62' ο Πέτσι με σουτ "σημάδεψε" το κάθετο δοκάρι. Στο 63' ο Σεριάτος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κακαλής, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-1.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαγωνικάκου στο 74' με 2η κίτρινη (στο 41' η πρώτη) για επικίνδυνο μαρκάρισμα και ένα λεπτό μετά ο Πάχης με απευθείας κόκκινη γιατί απώθησε αντίπαλο του.

Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας και βοηθοί οι Τσίρμπας, Ταβουλαρέας.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μάραντος (70' Αντωνόπουλος), Μαυροειδάκος, Καπακλής, Λάζαρης, Μούσα, Πάχης, Σεφεράσι (60' Πέτσι), Κακαλής (75' λ.τρ. Δοβλέτης), Σεριάτος, Τσέρτος.

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Περιβολάρης (70' Διονυσόπουλος), Λαγωνικάκος, Παπαθεοδωρίδης, Παλιατσέας, Μιχαλόπουλος, Στραβάκος, Ζαφείρης, Πανταζής, Μπαζίγος (60' Καραγιάννης).