Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 19:09

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-0: Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Γράφτηκε από τον

Στο τελευταίο 10λεπτο, ο Αστέρας Αρφαρών αξιοποίησε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς και κέρδισε με 2-0 το Ασπρόχωμα.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με πολλούς νεαρούς στο σαββατιάτικο ματς πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με ισάριθμα σουτ των Καίσαρη (81') και Π. Καπόγλη (84').

Το Ασπρόχωμα στάθηκε καλά στο ματς, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε δίχτυα, ώστε να πάρει κάποιο καλό αποτέλεσμα. θα μπορούσε να σκοράρει σε τρεις από τις φάσεις που έκανε στη διάρκεια του ματς με τους Αρ. Ηλιόπουλο (35' φάουλ) και Γυφτέα σε δύο τετ-α-τετ (63', 68').

Από εκεί και πέρα έχει παράπονα από τον διαιτητή Γκούμα για μια φάση στο 10' (αποβολή και πέναλτι σε αμυντικό) για ανατροπή του Κουραμπά μέσα στην περιοχή. Επίσης για δύο υποδείξεις οφσάιντ από τον βοηθό Ρηγόπουλο, σε ισάριθμες προσπάθειες του Αρ. Ηλιόπουλου (15', 22').

Ο άλλος βοηθός ήταν ο Παλλαδινός.

ΑΡΦΑΡΑ: Σταθόπουλος, Π. Βανικιώτης, Γ. Βανικιώτης (85' Μπούρας), Π. Χαραλαμπόπουλος, Πετ. Χαραλαμπόπουλος, Τσίλικος, Καραπετιάν (90' Κουτσουμπός), Μπούρδος, Καίσαρης (85' Λυμπερόπουλος), Ηλ. Καπόγλης, Π. Καπόγλης.

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Δικτάκης, Μουράτι (25' λ.τρ. Πετσόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Λέκκας (75' Σακκάς), Πολίτης, Βεργόπουλος, Αναστασόπουλος, Π. Ηλιόπουλος, Γυφτέας, Κουραμπάς (46' Θεοδωρόπουλος), Αρ. Ηλιόπουλος.