Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 20:44

Ο Πανθουριακός πέταξε εκτός κυπέλλου τον Εθνικό Μελιγαλά!

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη γ' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας μιας και απέκλεισε τον Εθνικό Μελιγαλά και μάλιστα κερδίζοντάς τον με 1-0 στο γήπεδο της Σπερχογείας!


Η ομάδα του Κώστα Καρλαύτη πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση σε συνδυασμό και με το 1-1 του πρώτου αγώνα και είχε για "χρυσό" σκόρερ τον Χρυσοβαλάντη Σπυρόπουλο στο 60' (στη φωτό πανηγυρικό στιγμιότυπο από το σημερινό ματς).
Από εκεί και πέρα στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στα Αρφαρά απέναντι στον τοπικό Αστέρα χάρις σε γκολ που πέτυχε στην εκπνοή ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Επίσης η Μεθώνη έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή όμως παρά την νίκη της με 4-2 επί της Σπερχογείας αποκλείστηκε χάρις στο 2-0 που είχε χάσει στο πρώτο ματς. Οι "Ταύροι" που έκαναν τραγική εμφάνιση πέτυχαν το γκολ που τους έστειλε στην επόμενη φάση στο 92'!
Στους "8" βρίσκεται και το Διαβολίτσι που νίκησε με 1-0 τον Α.Ο. Φαραί (1-1 ο πρώτος αγώνας).
Από εκεί και πέρα νίκη γοήτρου πήρε ο Αστέρας Μικρομάνης επί του Τέλλου Αγρα με 3-1 (ημίχρονο 2-0), με την ομάδα των Γαργαλιάνων να παίρνει την πρόκριση (3-0 στο πρώτο παιχνίδι).
Η Κυπαρισσία έβαλε οκτώ γκολ στη Δόξα, ενώ ο Πάμισος από χθες είχε νικήσει και στο "Γ. Λουκαρέας" την Ομόνοια με 2-0.
Τέλος, η Εράνη αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με τον Μιλτιάδη στον Πύργο και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά, με τους "μελανόλευκους" πάντως να κερδίζουν από όλους τα εύσημα για την παρουσία τους στο θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της γ' φάσης:
Ομόνοια - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2
Δόξα Καλαμάτας- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-8
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - Εθνικός Μελιγαλά  1-0
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. Φαραί 1-0
Αστέρας Μικρομάνης - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1
Μεθώνη - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ    4-2
Αστέρας Αρφαρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ    1-1 (2-2 παρ.)
Μιλτιάδης - ΕΡΑΝΗ 0-0
* Με κεφαλαία γράμματα οι ομάδες που πέρασαν στους "8".