Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 19:54

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Πολύ κοντά στην πρόκριση

Γράφτηκε από τον

 

Ενα σκορ που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε χθες η Κυπαρισσία η οποία νίκησε με 3-0 την Σπερχογεία. 

Οι νικητές είχαν αρκετά καλή παρουσία απέναντι στους «ταύρους» που στάθηκαν καλά κυρίως μέχρι το 58' όταν και σημειώθηκε το 2-0. 

Το 1-0 για την Κυπαρισσία σημειώθηκε στο 37'. Μετά από βαθιά μπαλιά του Δημητρουλόπουλου, ο Μπακόπουλος έστρωσε τη μπάλα στον Τριανταφύλλη και αυτός πέτυχε με σουτ το 1-0.

Λίγο νωρίτερα η Κυπαρισσία είχε φωνάξει για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μανδραπήλια ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης η Σπερχογεία ζήτησε με τη σειρά της πέναλτι, φωνάζοντας για χέρι αμυντικού μετά από γύρισμα του Γιακουμή. 

Στο 58' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφείρη ο Μιτρόφ πέτυχε το 2-0 για την Τριφυλιακή ομάδα η οποία διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με προβολή του Κυριάκου Κωνσταντόπουλου στο 70', μετά από παράλληλη σέντρα του Μανδραπήλια. 

Η Κυπαρισσία είχε μόνο 13 παίκτες στην αποστολή αφού υπήρχαν απουσίες ενώ δεν είχαν εκδοθεί και τα δελτία των Ντιοπ, Αανδρεόπουλου, Γαλάνη και Καναβού

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Ρέκκα, Ζαρακοβίτη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Τριανταφύλλης (90' Βασιλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μανδραπήλιας (76' Γιαννόπουλος), Μπακόπουλος, Πετρόπουλος. 

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Ευ. Δωδέκατος (46' λ.τ. Καλόμαλος), Μοσχίδης, Σβερκούνος, Κορομηλάς, Δικαίος, Γ. Δωδέκατος, Καραχάλιος, Γιακουμής (60' λ.τ. Μούστος), Βουρνάς (70' Ζουμπόπουλος).