Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 20:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση Μαντζούνη για την εικόνα με Εθνικό

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πάμισου για τη φετινή περίοδο, στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Η ομάδα της Μεσσήνης έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά ήρθε και η επιβράβευση με τον γκολ που σημείωσε ο Αριστομενόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Μαντζούνης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στη διάρκεια του ματς, ενώ άφησε σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις του στο "Notosport" για το παιχνίδι σημείωσε: «Πρώτα απ' όλα να πω ότι δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα, όποιο και να ήταν αυτό. Με ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, όπου είχαμε και διπλές προπονήσεις.  Ήρθε και το γκολ στο 88' και άφησε μια γλυκιά γεύση, αλλά το καλό όπως προανέφερα ήταν η θετική εικόνα που έδειξε η ομάδα».

Φιλικό στο Δώριο

Με προπονήσεις και φιλικό την Τετάρτη θα κυλήσει η προετοιμασία του Παμίσου γι' αυτή την εβδομάδα. Χθες ο κ. Μαντζούνης είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις, ενώ αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό στο Δώριο με την τοπική ομάδα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα.