Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 13:26

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Κούμπωσε" στον άσο με Ακη Λαμπρόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με έναν ντόπιο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες κάλυψε το κενό που υπήρχε κάτω από τα δοκάρια η Κυπαρισσία…

Συγκεκριμένα ο ΑΟΚ απέκτησε τον 27χρονο τερματοφύλακα Ακη Λαμπρόπουλο, ο οποίος είναι Κυπαρισσιώτης και έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ακόμη έχει περάσει από Πανηλειακό, Επισκοπή, Γλυφάδα, Εθνικό Πειραιώς, ενώ πέρυσι ήταν στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Λαμπρόπουλος λοιπόν μαζί με τον Γιώργο Αθανασόπουλο θα είναι το δίδυμο τερματοφυλάκων του ΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες κινήσεις για την απόκτηση σέντερ φορ και επιθετικού χαφ, με δεδομένο πως το ρόστερ των "κυανολεύκων" είναι μικρό αριθμητικά.

Στο έμψυχο δυναμικό είναι και ο Γιάννης Καμποσιώρης που όμως έχει υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών και θα μπορεί να παίξει σε τρεις περίπου μήνες.

Από εκεί και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο η Κυπαρισσία τα πήγε καλά στο πρώτο ματς κυπέλλου με την Σπερχογεία, συνδυάζοντας νίκη (3-0) και καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος επισήμανε πως για πρώτο ματς η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά, προσθέτοντας όμως πως θα πρέπει να είναι σοβαροί και στο δεύτερο ματς στην έδρα της Σπερχογείας για να τσεκάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.