Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 13:38

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Συνεχίστηκε η ενίσχυση με Μουλαβασίλη

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Συνεχίστηκε η ενίσχυση με Μουλαβασίλη

 

Την απόκτηση του 33χρονου μεσοαμυντικού Χάρη Μουλαβασίλη ανακοίνωσε κι επίσημα το Διαβολίτσι. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις του ΑΟΔ και πλέον έκλεισε και το τυπικό κομμάτι με τις υπογραφές.

Η απόκτηση του Μουλαβασίλη δυναμώνει περαιτέρω την ομάδα του Μιχάλη Φασουλή, μιας και πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με θητεία σε Ανδρούσα, Σπερχογεία, Μεθώνη, Πάμισο, Πανθουριακό και Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Η μεταγραφική ενίσχυση πάντως του ΑΟΔ δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, αφού υπάρχουν επαφές με διάφορους παίκτες και εκτιμάται πως θα γίνουν άλλες δύο κινήσεις.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το Διαβολίτσι νίκησε με 2-0 τον Μεσσηνιακό στον πρώτο αγώνα για τη β' φάση του κυπέλλου, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού.

Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Φασουλής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, όμως επισημαίνει πως η ομάδα του είναι ακόμη ανέτοιμη εξαιτίας των πολλών νέων προσώπων και προσθέτει πως έχουν παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΑΟΔ θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση για να δώσει άλλα δύο τουλάχιστον επίσημα παιχνίδια, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα.

Επίσης ο κ. Φασουλής λέει καλά λόγια για τον Μεσσηνιακό και τον περιμένει πιο δυνατό στο γήπεδο του.

 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν μιας και ένα χτύπημα που αποκόμισε ο Θεοδωρόπουλος δεν εμπνέει ανησυχία και έτσι αναμένεται μέχρι την Παρασκευή η έκδοση του δελτίου του Μουλαβασίλη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.