Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 17:24

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Πρέπει να ματώσουμε για να προκριθούμε", λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μέτρια απόδοση είχε το Σάββατο στον Πύργο ο Πανθουριακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μιλτιάδη.

Λίγο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η έως τώρα προετοιμασία, αλλά και η καλή παρουσία του αντιπάλου ήταν τα στοιχεία εκείνα που δεν έδωσαν στην ομάδα της Θουρίας το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της Β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Αναφερόμενος σε αυτή την αναμέτρηση, ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος (φωτό), δήλωσε χθες στο "Notosport": «Ήταν ένα παιχνίδι κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Από την πλευρά μας καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και λόγω της προετοιμασίας, αλλά και από το ότι ήταν σε καλή κατάσταση και η αντίπαλη ομάδα. Εάν θέλουμε να έχουμε συνέχεια στο θεσμό θα πρέπει να ματώσουμε για να αποκλείσουμε τον Μιλτιάδη.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του Πανθουριακού, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα ρεβάνς με τον Μιλτιάδη, αλλά και για το πρωτάθλημα.

 

Στο επόμενο ματς κυπέλλου θα απουσιάσει ο Σπύρος Δασκαλάκης, καθώς στην ομάδα αναμένουν την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Μιγκάκης, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και για την ώρα η συμμετοχή του στον 2ο ματς με τον Μιλτιάδη θεωρείται αμφίβολη.