Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 12:51

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: «Να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο ματς», επισημαίνει ο Γ. Γκέγκας

Γράφτηκε από τον

 

 

Προβάδισμα πρόκρισης δίνει η νίκη που πέτυχε το Σάββατο ο Αστέρας Αρφαρών, που κέρδισε εντός έδρας το Ασπρόχωμα.

Όμως στα Αρφαρά δεν το βλέπουν έτσι, σίγουρα έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστούν σοβαροί και στο δεύτερο αγώνα. 

Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Γκέγκας (φωτό) μιλώντας στο "Notosport": «Δεν υπάρχει αποτέλεσμα πρόκρισης. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κάποια πράγματα τα είδα στο παιχνίδι με το Ασπρόχωμα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, για το κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα».

Στα θετικά του σαββατιάτικου αγώνα κυπέλλου για τον Αστέρα ήταν η συμμετοχή 4 νεαρών παικτών. Οι Παναγιώτης Βανικιώτης, Πέτρος Χαραλαμπόπουλος, που ξεκίνησαν από την αρχή και οι Βασίλης Κουτσουμπός, Βασίλης Μπούρας, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα των Αρφαρών ολοκλήρωση το παιχνίδι με 11 ντόπιους παίκτες.

Ο νεοαποκτηθείς Νίκος Χρονόπουλος έχει ξεκινήσει προπονήσεις, δεν συμμετείχε στο πρώτο ματς του κυπέλλου για προσωπικούς λόγους, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο δεύτερο παιχνίδι.

 

 

Μια μικρή ενόχληση στο τετρακέφαλο έχει ο Χρήστος Καίσαρης αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.