Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 18:56

Πήρε πρόκριση και... ψυχολογία για την πρεμιέρα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Πήρε πρόκριση και... ψυχολογία για την πρεμιέρα ο Μεσσηνιακός

Με το… δεξί μπήκε στο κύπελλο Γ' εθνικής ο Μεσσηνιακός αποκλείοντας σε νοκ - άουτ αναμέτρηση την Κόρινθο με 1-0. Οι καλαματιανοί νίκησαν μια ιστορική και καλή ομάδα και πήραν την πρόκριση, αλλά και ψυχολογία για το πρωτάθλημα. Η Γ' εθνική ξεκινά αυτή την Κυριακή και ο Μ.Γ.Σ. θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι με καλό ηθικό και με στόχο να ξεκινήσει θετικά και σ' αυτή τη διοργάνωση.


"Ηταν μια πολύ καλή νίκη για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η Κόρινθος δεν παύει να είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παιδιών. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης", λέει στο "Ν" γι' αυτό το 1-0 ο Δημήτρης Τσάκωνας. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εξήρε το πάθος και τη μαχητικότητα που έδειξαν την Κυριακή οι παίκτες του και προσμένει να δει αυτά τα στοιχεία και στην πρεμιέρα της Γ' εθνικής.
Οσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου, το επόμενο εμπόδιο είναι ο Εθνικός Σαγέικων επίσης σε παιχνίδι με νοκ - άουτ χαρακτήρα που θα διεξαχθεί όμως εκτός έδρας τον επόμενο μήνα. Γι' αυτό και η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους, ενώ αύριο όσοι έπαιξαν θα πάρουν ρεπό. Την Τετάρτη ο Μεσσηνιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" με τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης στις 5.30 το απόγευμα.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.