Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 15:28

Ξεκίνησε προπονήσεις η ακαδημία του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε προπονήσεις η ακαδημία του Μεσσηνιακού

 

Τη λειτουργία της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης η ακαδημία του Μεσσηνιακού.

Στόχος των υπευθύνων της ακαδημίας είναι και τη φετινή χρονιά να λειτουργήσει σε πιο σωστές βάσεις, αυτές που μπήκαν την περσινή περίοδο και να μπορέσουν σιγά - σιγά οι νεαροί ποδοσφαιριστές να περάσουν στην ανδρική ομάδα. 

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ακαδημίας Παναγιώτης Στάθης που μίλησε στο "Notosport" λίγη ώρα πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης: «Θέλουμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα φέτος», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ανάδειξη των νέων παικτών και αν είναι δυνατόν κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του Μεσσηνιακού. Πάνω απ' όλα ζητάμε καλούς χαρακτήρες και καλούς μαθητές. Θα στηριχθούμε στο τρίπτυχο εκμάθηση, βελτίωση, τελειοποίηση».

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια που διαθέτει η ακαδημία στο γήπεδο του Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος" και τους νεαρούς παίκτες υποδέχτηκαν ο προπονητής Παναγιώτης Στάθης με τον συνεργάτη του Γιάννη Σπαντιδέα.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι νεαροί παίκτες Γιώργος Μαλαπάνης, Ελιον Μπράμι, Τάσος Μπίτζας, Πολ Κομίνι, Δημήτρης Μωραγιάννης, Άγγελος Πουλόπουλος, Άρις Μωραγιάννης, Ελαρντ Μπράμι, Μανώλης Βασιλείου, Νίκος Τζανετέας, Παναγιώτης Δημόπουλος, Δημήτρης Γιάνναρης, Χρήστος Βασίλης, Άρης Ντουντούμης, Ντιέγκο Μοχάμεντ, Αγγελος Μπινιάκος, Κώστας Φιλόπουλος, Θεόδωρος Γλακούτης, Παρασκευάς Μυλωνάς και γιάννης Βαγιακάκος. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες και άλλα παιδιά που θα εγγραφούν στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας.

 

Φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα προπαίδων και παίδων και οι προπονήσεις εκτός από το "Στ. Παπαδόπουλος" θα γίνονται και στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".