Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 16:19

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στόχος να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία ξεκίνησε προχθές το βράδυ την προετοιμασία του ο Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας.

Αυτό σημείωσε με δηλώσεις του στο "Notosport", ο πρόεδρος Παναγιώτης Κωστέας, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

«Στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία», ανέφερε στη αρχή των δηλώσεων του και πρόσθεσε: «Γνωριζόμαστε φέτος ακόμα περισσότερο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στηρίζουμε τα νέα παιδιά γι' αυτό άλλωστε έχουμε ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών. Σε σχέση με την περσινή χρονιά, οι περισσότεροι είναι νεαροί σε ηλικία, ενώ υπάρχουν και 4-5 που είναι πάνω από 30 ετών. Η ομάδα έχει νέο προπονητή τον Δημήτρη Κωστόπουλο με καινούργια φιλοσοφία και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα όπως είπα και στην αρχή να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αρχικά, η πρώτη συγκέντρωση έγινε στα γραφεία της ομάδας, όπου εκτός από τη γνωριμία των παλιών με τα νέα πρόσωπα, μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστές το αθλητικό υλικό. Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης", εκεί που θα είναι η έδρα της ομάδας και τη νέα χρονιά, τόσο για την προετοιμασία της, αλλά και για τους αγώνες φιλικούς και επίσημους.

Οι προπονήσεις τις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα "Π. Μπαχράμης", "Γ. Λουκαρέας" και στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

 

Ο νέος προπονητής είναι ο Δημήτρης Κωστόπουλος θα στηριχθεί στη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στους Στράτη Μάρκου, Διαμαντή Μάρκου, Παναγιώτη Ταβουλαρέα, Θανάση Κωστέα, Γιώργο Αργυρόπουλος, Σταύρο Κομπότη, Κώστα Βλάσση, Νίκο Φωτεινάκη, Βασίλη Σαμιώτη, Κώστα Κυριακόπουλο, Βαγγέλη Πουρνάρα, Βαγγέλη Μανούσο, Κώστα Θεοδωρακόπουλο, Χρήστο Βούρτσα, Δημήτρη Ρηγανάκο, Χρήστο Μπαστακό, Σπύρο Μανωλούδη, Νίκο Λιανό, Άγγελο Δημητρακόπουλο, Σταύρο Φωτεινάκη, Φώτη Κυριόπουλο (παλιοί παίκτες), Χρήστο Παπαστεργίου, Γιώργο Λυκούση, Γιάννη Αρβανίτη, Παναγιώτη Μένιτσα, Αλέξανδρο Σταμούλο, Βασίλη Καρλαύτη, Βαγγέλη Μπάτζιο, Δημήτρη Καλτσούνη, Παναγιώτη Νικητέα και Βασίλη Μπασιλάροι (νέοι παίκτες).