Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 13:07

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: «Δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα», τονίζει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

 

Να περάσει τη φιλοσοφία του σε όλους τους παίκτες της ομάδας, περισσότερο σε αυτούς που ήρθαν φέτος στην Α.Ο. Φαραί είναι ο στόχος του Νίκου Γεωργακλή.

Η ομάδα κέρδισε στον πρώτο της επίσημο αγώνα για το κύπελλο Μεσσηνίας, αλλά ο κ. Γεωργακλής δεν στέκεται στο αποτέλεσμα, αφού το ζητούμενο αυτή την περίοδο της προετοιμασίας είναι να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους και όλοι να μπολιαστούν με τη φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο "Notosport": «Είμαστε στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Εχουν έρθει κάποια νέα παιδιά και χρειαζόμαστε δουλειά για να δέσουμε. Θέλουμε όλοι να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Όσο για τον αγώνα του κυπέλλου με τον Αίαντα ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα. Όπως προανέφερα θέλουμε δουλειά. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και σε κάθε παιχνίδι είτε φιλικό είτε επίσημο πρέπει να παιδιά να έχουν τη φιλοσοφία, ότι παίζουμε για τη νίκη».

Από τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με τον Αίαντα. Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσουν σίγουρα ο Γιάννης Παχής, λόγω τιμωρίας (αποβλήθηκε στο πρώτο ματς), ο Κώστας Φιλιανδριανός, που ξεκίνησε προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και οι Στέλιος Σπανός, Χρήστος Μανιάτης, οι οποίοι δεν έχουν μπει στο πρόγραμμα γιατί δεν τους το επιτρέπουν αυτή την περίοδο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

 

Από εκεί και πέρα θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Βασίλη Κακκαλή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.