Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 18:23

Ζητά την έναρξη του πρωταθλήματος η FIFA

Γράφτηκε από τον

Την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου ζητάει -μεταξύ άλλων- η FIFA από τον Σταύρο Κοντονή μέσω επιστολής από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Μέσω επιστολής του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στον Σταύρο Κοντονή, η FIFA ζητά από τον υφυπουργό Αθλητισμού να αρθεί η απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος και αυτό να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναφέρει πως από την στιγμή που έγινε ανάκληση στις αλλαγές στην σύνθεση της επιτροπής Δεοντολογίας, ως εκ τούτου θα πρέπει να έχουμε... σέντρα στο πρωτάθλημα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο

Βέβαια, θυμίζουμε πως ο Σταύρος Κοντονής έχει ζητήσει να υπάρξουν αλλαγές και στον πίνακα των διαιτητών. αλλιώς δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η προχθεσινή (30/8) συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι κατηγορούμενοι - υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.

Η FIFA έχει αντίθετη άποψη σε αυτό το κομμάτι μαζί του και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο υφυπουργός Αθλητισμού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν είναι το μοναδικό περιεχόμενο της επιστολής της FIFA προς τον Σταύρο Κοντονή. Εν ολίγοις, η επιστολή δεν κάνει λόγο μόνο για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αναφέρεται και σε άλλα ζητήματα.

Πηγή: www.sport24.gr