Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 14:52

Α.Ο. ΛΕΪΚΩΝ: Ξεκίνησε με στόχο την άνοδο

Γράφτηκε από τον

 

Στα αποδυτήρια της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση του Α.Ο. Λεϊκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα γνωριμίας ανάμεσα στους παράγοντες της ομάδας, το νέο προπονητή Ηλίας Αναστασόπουλο και τους ποδοσφαιριστές, που θα στελεχώσουν το φετινό έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Λαιΐκων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κάτσαρης παρουσία και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. στην ομιλία τους προς του παίκτες πέρα από το καλωσόρισμα και τους ευχές για να είναι υγιείς, τους ανέφερε ότι ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι η άνοδος της ομάδας στη Β' τοπική και παράλληλα η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, καθώς απέκτησε από τον Θησέα τον 26χρονο μέσο Γιάννη Σπανό. Επίσης νέα αποκτήματα είναι οι έμπειροι επιθετικοί Παναγιώτης Αργυρόπουλος και Βασίλης Λεβεντόπουλος.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη στο δημοτικό γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", που θα είναι και η έδρα της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όσο για την επίσημη έναρξη, με τον καθιερωμένο αγιασμό, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.