Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 20:03

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Στόχος η αξιοποίηση όλων των νεαρών παικτών

Γράφτηκε από τον

 

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση του Ακρίτα Κορώνης για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η προώθηση και αξιοποίηση των νεαρών παικτών.

Από την περσινή σεζόν συμμετέχει σε αγώνες της ομάδας ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Σπυρόπουλος, ενώ φέτος προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα και στόχος είναι  να καθιερωθούν στη διάρκεια της χρονιάς οι Ηλίας Λεφτάκης, Κώστας Τέντες, Θεόδωρος Φωτεινάκης, Αποστόλης Κανελλόπουλος, Διονύσης Γιαλλελής και Βασίλης Κατσούλιας. Πρόκειται για ταλαντούχους παίκτες που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και σιγά - σιγά θα αγωνιστούν και στην ανδρική.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος, που είναι και ο πρώτος στόχος. Το κύπελλο είναι μέρος της προετοιμασίας, όπως σημείωσε ο προπονητής Κώστας Κρητικάκης (φωτό) μιλώντας χθες στο "Notosport": «Το παιχνίδι του κυπέλλου το αντιμετωπίζουμε ως ένα κομμάτι της προετοιμασίας γιατί λόγω της τουριστικής σεζόν αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε για να έχουμε και άλλα παιχνίδια, που θα μας βοηθήσουν να μοντάρουμε την ομάδα και να την ετοιμάσουμε για το πρωτάθλημα. Κτίζουμε πάνω στην περσινή ομάδα, αφού υπάρχει το ίδιο έμψυχο δυναμικό και θέλουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία».

Για τον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Μικρομάνης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Σταμάτη, ο οποίος έχει κτυπήσει στο γόνατο και έχει ενοχλήσεις. 

 

Στην ομάδα επέστρεψε ο ο Δημήτρης Κουτσουμπός που μπήκε στο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και ίσως τεθεί στη διάθεση του κ. Κρητικάκη για τον κυριακάτικο αγώνα.