Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 09:57

Ξεκινά σήμερα η ακαδημία της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα Σάββατο αρχίζει τη λειτουργία της η ακαδημία του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» με τις εγγραφές νέων αθλητών.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος" οι υπεύθυνοι της ομάδας μαζί με τους προπονητές θα περιμένουν τους νεαρούς αθλητές από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, όχι μόνο για εγγραφές, αλλά για να τους ενημερώσουν για τις ημέρες και ώρες των προπονήσεων, ενώ θα τους μοιράσουν και το αθλητικό υλικό.

Οι εγγραφές σύμφωνα με τους υπεύθυνους αφορούν νεαρά παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών.

Όπως και την προηγούμενη σεζόν θα λειτουργήσουν τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαίδων και για πρώτη φορά παιδικό τμήμα.

Από τη διοίκηση της Καλαμάτας, υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο Δημήτρης Ηλιόπουλος και την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών θα έχουν οι διπλωματούχοι προπονητές (δίπλωμα UEFA B') Παντελής Τσιγαρίδης, ο οποίος θα βρίσκεται φέτος στην ακαδημία για 5η σερί περίοδο, Παναγιώτης Δρούγας και Γιώργος Μηλίτσης.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται και τις ημέρες των προπονήσεων και όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Παντελή Τσιγαρίδη (6972642706), Παναγιώτη Δρούγα (6932754760) και Γιώργο Μηλίτση (6976764344). 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ