Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 18:34

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΕΡΑΝΗ 2-0: Νίκη γοήτρου για τους "κυανόλευκους"

Γράφτηκε από τον

 

Νίκη γοήτρου πέτυχε χθες στην έδρα του ο Απόλλων Πεταλιδίου κερδίζοντας με 2-0 την Εράνη.

Η Φιλιατρινή ομάδα παρά την ήττα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 8-0, αποτέλεσμα που δύσκολα θα μπορούσε να ανατραπεί.

Το Πεταλίδι, κατόρθωσε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στη νίκη και να δείξει ότι η ήττα στο α' ματς με το βαρύ 8-0 ήταν μια κακή παρένθεση.

Το σκορ άνοιξε στο 30' Ανδρέας Χρονόπουλος, ο οποίος με σουτ από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου "κρέμασε" τον Αθανασόπουλο. Στο 55' μετά από συνεργασία Ξαρχάκου - Κορμπή, ο πρώτος απέφυγε κάποιους αντιπάλους του και με ωραία μπαλιά τροφοδότησε τον Κ. Κορμπή, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

Σε σύντομη δήλωσή του στο "Notosport", ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε: «Υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον στην ομάδα του Πεταλιδίου. Η ομάδα ήταν στημένη άψογα γι' αυτό το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Κ. Πανταζόπουλος, Στ. Καπρουλάς, Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Κ. Σαρατσιώτης, Κοστόφ, Ξαρχάκος (85' Δημητρόπουλος), Μπογκντάνι (70' Χούτος).

 

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Αλμπαν, Φουντάς (46' Σταματόπουλος), Α. Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Διονυσόπουλος, Νικολακόπουλος (65' Κόλλιας), Βενετσανάκος (46' Δημόπουλος).