Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 19:10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Νέα νίκη με σκόρερ τον Σώκαλη

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ το Δημήτρη Σώκαλη, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας νίκησε προχθές στον επαναληπτικό αγώνα της β' φάσης του κυπέλλου με 1-0 το Νέο Αρι και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Όπως και στο α' ματς έτσι και προχθές οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με το ίδιο σκορ, καταφέρνοντας παράλληλα να ξεπεράσουν και τις απουσίες βασικών παικτών τους (Λυμπερόπουλος, Γ. Μπάλλας, Αναγνωστόπουλος, Ροβολής, Αλεξανδρόπουλος), οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Έτσι ο Άγγελος Σπάλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ο Νέος Άρις και σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να μην μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Φιλόπουλου, όμως πραγματοποίησε άλλη μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 72' ο Σώκαλης με σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Παπαβασιλόπουλου. Ο Σώκαλης είχε νωρίτερα μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με μακρινό φάουλ στο 40', όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εκτός από το γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Μπαζάνη, Μαρούδα και Τσαναλία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλόπουλος, Στ. Μπάλλας (46' Τζίφας), Σταυρόπουλος, Τσαναλίας, Αργάνης, Πολυμενέας, Μπαζάνης, Στυλιανόπουλος, Σώκαλης, Μαρούδας (70' Τσεκάνι), Μπέρμπερης (65' Στριλιγκάς).

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Φλέσσας (46' Μπάκας), Καπόγλης, Σαρρής, Κωστόπουλος, Κατσιμαγκλής (70' Πολίτης), Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Μπουζαλάς, Γρίβας (46' Ι. Σπηλιώτης), Δρούγας.