Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 19:48

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-3: Πρόκριση με δύο νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Το Διαβολίτσι κέρδισε για δεύτερη φορά το Μεσσηνιακό και προκρίθηκε δίκαια στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς και χθες κέρδισε με 3-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Η υπόθεση πρόκριση ουσιαστικά κρίθηκε στο 31' όταν ο Ζάκκας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ο ιδιαίτερα νεανικός και χθες Μεσσηνιακός προσπάθησε να απαντήσει και είχε μια καλή στιγμή με τον Μανωλόπουλο στο 37', αλλά ο Σουλαντίκας απόκρουσε.

Στο β' ημίχρονο το Διαβολίτσι είχε κυρίαρχο ρόλο στο γήπεδο. Στο 58' ο Διαγούπης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 60' ο Ζάκκας πήρε μια ωραία κάθετη πάσα και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Ο Τσουκαλάς στο 71' και ο Ζάκκας στο 85' έχασαν καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους και τελικά ο Τσουκαλάς στο 87' διαμόρφωσε με πλασέ το 0-3, μετά από πάσα τοτυ Μουλαβασίλη. 

Διαιτητής ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Σταύρου και Μπασιλάρης. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τσουλάκος, Χαρίτος, Τζανετάκης, Κριτσωτάκης (70' Δ. Γιαννακόπουλος), Κουλουράς, Π. Γιαννακόπουλος, Μανωλόπουλος, Νούλας (46' Γουδέλης), Μαγουλιανίτης, Δημόπουλος, Κακκαβάς (64' Καραγιαννίδης). 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σουλαντίκας, Διαγούπης, Σταματόπουλος (61' Κωστέας), Κρεμύδας, Καλογερόπουλος, Μουλαβασίλης, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Παπαδόγιαννης (70' Καουσάι), Εμμανουήλ, Θεοδωρόπουλος (46' Τσουκαλάς).