Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 14:34

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Και τώρα η... Εράνη

Γράφτηκε από τον

 

Ο Πανθουριακός ξεπέρασε σε διπλά ματς το εμπόδιο του Μιλτιάδη και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μία ακόμα τριφυλιακή ομάδα στο θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Ο λόγος για την Εράνη, σε νοκ - άουτ αυτή τη φορά παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η ομάδα της Θουρίας απέκλεισε το Μιλτιάδη με μια νίκη (2-0) και μια ισοπαλία (1-1) εκτός  έδρας και θέλει να πράξει το ίδιο και με την Εράνη, μιας και η διάκριση (και φέτος) στο κύπελλο είναι από τους βασικούς στόχους.

"Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και πλέον ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με την Εράνη. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα στις ατέλειες του προηγούμενου παιχνιδιού", δηλώνει σχετικά ο Γιώργος Αργυρόπουλος. 

Ο προπονητής του Πανθουριακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στο Μιλτιάδη, αλλά προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Ντόκο και Δασκαλάκη, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες. Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του Γιάννη Πετρόγιαννη προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχή

Σήμερα αρχίζει η ακαδημία

Σήμερα Τρίτη θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η ακαδημία του Πανθουριακού.

Η φετινή είναι η δεύτερη σεζόν που θα λειτουργήσει πιο οργανωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η ακαδημία του συλλόγου της Θουρίας.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, ενώ δεν αποκλείεται αν υπάρχει συμμετοχή να δημιουργηθεί και παιδικό τμήμα.

Η ακαδημία θα έχει για έδρα της και τη νέα περίοδο τα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τόσο για τις προπονήσεις, αλλά και για τα παιχνίδια.

Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών θα έχουν οι διπλωματούχοι προπονητές Βαγγέλης Κουρεντζής, που ήταν και την περσινή χρονιά και Βασίλης Μπλέτσας (κάτοχοι διπλώματος UEFA B').

"Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε και φέτος μια παρέα και να ζήσουμε μαζί τη χαρά του παιχνιδιού. Δίνοντας έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση και στο ευ αγωνίζεσθαι αλλά και στο να μεταδώσουμε την ποδοσφαιρική μας εμπειρία και γνώση με τρόπο απλό και κατανοητό", τονίζει στο κάλεσμα του στα παιδιά ο Βασίλης Μπλέτσας".

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τις ώρες των προπονήσεων ή στα τηλέφωνα 6948728160 κ. Κουρεντζή και 6942686233 κ. Μπλέτσα.