Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 13:45

Παραπομπή Σταθόπουλου προτείνει ο Εισαγγελέας - «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», λέει ο ίδιος

Γράφτηκε από τον
Παραπομπή Σταθόπουλου προτείνει ο Εισαγγελέας - «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», λέει ο ίδιος

 

Την παραπομπή 28 κατηγορουμένων (από τους συνολικά 34) σε δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο προτείνει ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Οιχαλίας, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και επί σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΟ,  Αριστείδης Σταθόπουλος. 

Το αν τελικά θα παραπεμφθούν σε δίκη, είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει το συμβούλιο Εφετών.

Ο Αριστείδης Σταθόπουλος πάντως με δήλωσή του χθες το βράδυ υποστηρίζει ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αναλυτικά η δήλωση: "Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα δηλώνω τα παρακάτω. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη βασικός πυλώνας της οποίας είναι το τεκμήριο της αθωότητας δηλαδή ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να καταδικασθούν είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν, στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχθεί η πέραν πάσης αμφιβολίας αθωότητά μου. Και σε όσους δε, βιάζονται και επιθυμούν να προκύψουν τα αντίθετα, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή η λαϊκή ρήση «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Να σημειωθεί ότι παραμένουν οι περιοριστικοί όροι για τον Αριστείδη Σταθόπουλο α)Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Στους "28" βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον οποίο μάλιστα ο εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος ζητά την προφυλάκισή του, καθώς κρίνει ότι ο επιχειρηματίας δεν τήρησε τον όρο αποχής από τις δραστηριότητες της ομάδας, που του είχε επιβληθεί από την ανάκριση. Κατά τον κ. Δασκαλόπουλο, η προφυλάκιση του επιχειρηματία είναι απαραίτητη για την πρόληψη τέλεσης νέων αδικημάτων.