Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 15:00

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Κινείται για έμπειρο επιθετικό

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Κινείται για έμπειρο επιθετικό

 

Η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην Κυπαρισσία, παρότι η σεζόν έχει ξεκινήσει και ο ΑΟΚ έχει δώσει δύο επίσημα ματς με τη Σπερχογεία.

Το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η τριφυλιακή ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση των Ζακυνθινών Μπαλαφούρη και Καραμαλίκη  αλλά για διάφορους λόγους και οι δύο περιπτώσεις δεν προχώρησαν. Πλέον εξετάζονται άλλες λύσεις εκτός Μεσσηνίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι η Κυπαρισσία θα προσθέσει στο ρόστερ της ένα έμπειρο φορ.

Αγωνιστικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις σήμερα και αύριο. Την Παρασκευή θα γίνει μόνο απογευματινή και το Σάββατο πρωινή προπόνηση ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παπαφλέσσα Χώρας. 

Πρόκειται για νοκ - άουτ εντός έδρας παιχνίδι με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Η Κυπαρισσία θεωρητικά είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου.

"Θέλει προσοχή το παιχνίδι γιατί είναι νοκ - άουτ. Και σε αυτό το ματς θα δοκιμάσουμε πάντως κάποια πράγματα που δουλεύουμε για το πρωτάθλημα", λέει ο Παναγιώτης Παναγόπουλος. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αναφέρθηκε και στο πρόσφατο νικηφόρο ματς με τη Σπερχογεία (0-2).

"Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δοκιμάσαμε αρκετά παιδιά σε διαφορετικές θέσεις, ενώ προφυλάξαμε και κάποια παιδιά που ήταν τραυματίες. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν και στο β' ημίχρονο ήμασταν σαρωτικοί. Η ομάδα βγάζει πράγματα, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά".

 

Κόντρα στη Χώρα η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μανδραπήλια, Καμποσιώρη και Βασιλόπουλο.