Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 13:52

ΔΩΡΙΟ: Ενισχύθηκε με Ακη Ζέππο

Γράφτηκε από τον

 

Τον Ακη Ζέππο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Δωριέας Δωρίου. Ο πολύπειρος μέσος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και θα την ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο ικανός μέσος, που πέρυσι έπαιζε στον Απόλλωνα αποτελεί το έβδομο απόκτημα του Δωρίου καθώς έχουν αποκτηθεί ακόμη οι Κλέβις Πετριτάι, Παναγιώτης Σ. Μπουραντώνης, Παναγιώτης Πετράκος, Αρης Αρβανίτης, Κώστας Λυμπερόπουλος, Χρήστος Ράτσεφ.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο το Δώριο θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, καθώς είχε προκριθεί άνευ αγώνα στην προηγούμενο φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το Σάββατο θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Δωρίου στις 5 μ.μ. την "Μαύρη Θύελλα", σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι όπου θα έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ.

Ο προπονητής του Δωρίου Σωτήρης Μπουραντώνης σημειώνει πως μόνο κερδισμένη θα βγει η ομάδα του από το ματς με την Καλαμάτα. "Θα παίξουμε χωρίς άγχος για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του Νομού. Είναι ένα ματς από το οποίο θα βγούμε μόνο κερδισμένοι καθώς θα αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες. Το βλέπουμε σαν ένα πολύ δυνατό φιλικό, χωρίς να ξεχνάμε το βασικό ματς στόχο που είναι να είμαστε έτοιμοι αστό πρωτάθλημα», τόνισε ο Μπουραντώνης. 

 

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και έτσι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους το Σάββατο. Το Δώριο πέτυχε νίκες στα δύο έως τώρα φιλικά του ματς, αρχικά με την Χώρα και στην συνέχεια με τον Πάμισο (1-0) δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο εν όψει της νέας χρονιάς.