Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 20:17

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά "Γ. Λουκαρέας" Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Γράφτηκε από τον

 

Ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας και ο Πανιώνιος ήταν οι νικητές στην πρώτη μέρα του τουρνουά "Γ. Λουκαρέας" και έτσι θα αγωνιστούν στον αυριανό μεγάλο τελικό.
Οι "πράσινοι" επικράτησαν στα πέναλτι με 5-4 της Ομόνοιας (2-2 ο κανονικός αγώνας) και ο Πανιώνιος επίσης στη "ρώσικη ρουλέτα" με το ίδιο σκορ του Ολυμπιακού Καλαμάτας (0-0 το ματς).


Οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό στις 5 το απόγευμα, ενώ ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 6.30.
Το τουρνουά διοργανώνεται από την Ομόνοια στη μνήμη του ιδρυτή της Γιώργου Λουκαρέα.

Η εικόνα των σημερινών  αγώνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ. 0-0 (4-5 στα πέναλτι)
Μετά από 60 λεπτά (30 το κάθε ημίχρονο) Ολυμπιακός και Πανιώνιος Καλαμάτας έμειναν στο 0-0 και έτσι χρειάστηκαν τα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής. Οι παίκτες του Πανιωνίου ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήραν τη νίκη με 5-4 και έτσι θα παίξουν στον μεγάλο τελικό.
Η σειρά των πέναλτι είχε ως εξής:
(Ο) Τσαναλίας απέκρουσε ο γκολκίπερ
(Π) Χουλιάρας 0-1
(Ο) Φουρναράκος 1-1
(Π) Ηλιόπουλος 1-2
(0) Γκότσης 2-2
(Π) Βοσνάκης 2-3
(Ο) Καραγιάννης 3-3
(Π) Τ. Καλόμαλος 3-4
(0) Παπαλέξης 4-4
(Π) Στυλιανόπουλος 4-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Φουρναράκος, Μπάλλας, Αργάνης, Παπαβασιλόπουλος, Τζίφας, Γκότσης, Τσαναλίας, Ξυδιάς, Παπαλέξης, Μαρούδας. Στον πάγκο ήταν ο Καραγιάννης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Χουλιάρας, Ηλιόπουλος, Γιάνναρης, Βοσνάκης, Παυλάκος, Λουμάκης, Ανδριανόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τ. Καλόμαλος. Στον πάγκο ήταν οι Κώστας, Μιχάλης, Κουτρουμπής, Παραπάτης, Τρίμης, Καστανός.


ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ. 2-2 (4-5 στα πέναλτι)
Και το δεύτερο παιχνίδι κρίθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα" με τη διαφορά ότι εδώ σημειώθηκαν τέσσερα γκολ (2-2) στην κανονική διάρκεια και μάλιστα όλα στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Θ. Παπαδέας έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Γυφτέας με δύο γκολ έβαλε την Ομόνοια μπροστά στο σκορ για να ισοφαρίσει στο φινάλε ο Π. Παπαδέας σε 2-2 και να στείλει το ματς στην παράταση.
Οι "πράσινοι" ευστόχησαν και στα πέντε πέναλτι με τους Θ. Παπαδέα, Π. Παπαδέα, Χρυσοβέργη, Δαμουρά και Αποστολίδη και πήραν τη νίκη με σκορ 5-4, αφού ο Γαϊτανάρος απέκρουσε το πέναλτι του Κουραμπά. Για την Ομόνοια ευστόχησαν οι Γυφτέας, Κωστόπουλος, Μπουραντώνης, Κολόζης.
Τους αγώνες διαιτήτευσε ο Ταβουλαρέας με βοηθούς την Μπότη και τον Μπασιλάρη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξανθάκης, Κολόζης, Κάππος, Κ. Κοστρίβας, Γυφτέας, Ασημακόπουλος, Κορομηλάς, Μπουραντώνης, Κωστόπουλος, Δρογγίτης, Σπυρόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Σκόκος, Κουραμπάς, Ντάσης, Δ. Κοστρίβας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γαϊτανάρος, Γ. Ξυνός, Κριτσωτάκης, Μπουζαλάς, Στ. Ξυνός, Μπακέας, Κασάι, Μπιτσάκου, Θ. Παπαδέας, Χρυσοβέργης, Π. Παπαδέας. Στον πάγκο ήταν οι Προζυμάς, Κουρέας, Καρούμπας, Εκμετζίδης, Αποστολίδης, Κατσαρός, Ποτηριάδης, Δημητρακόπουλος, Δαμουράς, Βασίλοβιτς.