Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 17:15

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Φαβορί η Αναγέννηση, αλλά θα το παλέψουμε…", τονίζει ο Π. Κομπότης

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Φαβορί η Αναγέννηση, αλλά θα το παλέψουμε…", τονίζει ο Π. Κομπότης

 

Θετική ήταν η εικόνα του Ηρακλή Καλαμάτας στα δύο πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς.

Οι «κυανόλευκοι» απέκλεισαν σχετικά εύκολα την Ομόνοια, μια ομάδα που θα βρουν στο δρόμο τους και στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Η πρόκριση ουσιαστικά κρίθηκε από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς ενώ ο επαναληπτικός έληξε ισόπαλος με 3-3. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Σπαντιδέας που πέτυχε τα 5 από τα 6 γκολ που σημείωσε η ομάδα του στα δύο ματς, ενώ συνολικά οι παίκτες του Πέτρου Χιώτη έδειξαν αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. 

Την Κυριακή ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» μια από τις καλές ομάδες της Α' τοπικής, την Αναγέννηση Παραλίας. Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της γ΄' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας και αυτή τη φορά θα είναι νοκ άουτ, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο παράγοντας του Ηρακλή Παναγιώτης Κομπότης χαρακτηρίζει φαβορί την Αναγέννηση τονίζοντας ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. 

"Η Αναγέννηση σίγουρα είναι το φαβορί σε αυτό το ματς αλλά και εμείς δεν θα το παρατήσουμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Στον προηγούμενο γύρο παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Φάνηκε ότι ήμασταν λίγο πιο έτοιμοι ωστόσο χρειαζόμαστε δουλειά ακόμη".

 

Αγωνιστικά, η συμμετοχή του Γιώργου Παπαδέα είναι αμφίβολη για την Κυριακή, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του προπονητή Πέτρου Χιώτη.