Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 18:54

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: "Χωρίς άγχος με Πάμισο…", λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: "Χωρίς άγχος με Πάμισο…", λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Με δύο νίκες, 3-0 εντός έδρας στο πρώτο ματς και 2-0 στον Κορδία, η Ανδρούσα απέκλεισε εύκολα την ΑΕ Αβίας από το Κύπελλο Μεσσηνίας, δείχνοντας παράλληλα αρκετά καλή εικόνα. 

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη πλέον έχει μπροστά της το νοκ άουτ παιχνίδι της γ' φάσης με τον Πάμισο, το οποίο θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Ανδρούσας. 

Ο Σπύρος Τσίκινης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που έχει συνδέσει το όνομα του με σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, αφού έχει κάτσει για αρκετά χρόνια στον πάγκο της. 

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει λοιπόν ότι το μέγεθος του Παμίσου του δίνει δικαιωματικά τον τίτλο του φαβορί την Κυριακή και σημειώνει ότι η Ανδρούσα θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό.

"Είναι θετικό ότι πετύχαμε δύο νίκες με την Αβία, αν και η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, όπως βέβαια έτοιμη δεν ήταν ούτε η αντίπαλος μας. Το ματς με τον Πάμισο θα είναι πολύ πιο δύσκολο, απέναντι σε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος σε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη", τόνισε ο Σπύρος Τσίκινης. 

Αγωνιστικά, οι νεοαποκτηθέντες Πιχιγιόνι και Βασιλογιαννακόπουλος έχουν ενταχθεί κανονικά στην ομάδα και είχαν και καλή παρουσία στον επαναληπτικό με την Αβία. 

 

Επιπλέον, αυτή τη φορά επιστρέφουν και οι Κωτσάκης, Θεοδοσόπουλος που δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς. Ετσι η Ανδρούσα θα αγωνιστεί "πάνοπολη" στο ματς της Κυριακής.