Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 21:26

Ο Μεσσηνιακός 4-0 τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, φάνηκε έτοιμος για την πρεμιέρα στο Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής έδειξε ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" νίκησαν με 4-0 το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα με το Μεσολόγγι. Ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Ταχματζίδης αγωνίστηκε για 45 λεπτά, πέτυχε ένα όμορφο γκολ και είχε θετική παρουσία.  Ακόμα όμως είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και δεν θα ξεκινήσει την Κυριακή στην 11άδα. Ο Δημήτρης Τσάκωνας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες. Στο πρώτο μέρος γκολκίπερ ήταν ο Ζησιμάτος και στην άμυνα από αριστερά οι Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης και Τσουκάλης. Αμυντικά χαφ οι Σπανός, Μπεγέτης, στις πτέρυγες οι Πουλάκος, Ταχματζίδης και πίσω από τον φορ Βιτάλι ο Τσουλάκος. Με δεδομένο ότι ο Ταχματζίδης, αλλά και ο Τσουκάλης είναι ακόμα ανέτοιμοι, τις θέσεις τους θα πάρουν πιθανότατα οι Χελάς και Νινιός, αντίστοιχα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Μπαστακός (αντί του Πουλάκου). Σ' αυτή την περίπτωση ο Δασκαλάκης θα παίξει αριστερό χαφ και ο Μπαστακός μπακ. Οσον αφορά τη θέση του γκολκίπερ, ο Κυριακόπουλος έχει προβάδισμα παρότι δεν έπαιξε, όπως και ο Αργυρόπουλος αντί του Σπανού ως  παρτενέρ του Μπεγέτη.
Συνοπτικά η επικρατέστερη 11άδα για τον εναρκτήριο αγώνα στο Μεσολόγγι είναι: Κυριακόπουλος, Νινιός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπαστακός, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς, Δασκαλάκης, Τσουλάκος, Βιτάλι. Να σημειωθεί ότι η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για το Μεσολόγγι, όπου και θα διανυχτερεύσει.
Οσον αφορά τη διακύμανση του σκορ στο φιλικό, το 1-0 έγινε στο 30' με αυτογκόλ του Κούτρη (κεφαλιά) έπειτα από κόρνερ του Σπανού. Στο 35' ο Βιτάλι έδωσε την ασίστ στον κενό χώρο για τον Ταχμταζίδη που με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 80' ο Κουλουράς με ωραίο γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 90' ο Χριστακάκος με αυτογκόλ (επίσης κεφαλιά) διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Στην προηγούμενη φάση ο Αλεξάκης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τηρουμένων των αναλογιών και χωρίς τους Λιγνό, Δασκαλάκη έδειξαν καλά στοιχεία και θα πρωταγωνιστήσουν στην Α' τοπική Λακωνίας.
* Ο Τζουανόπουλος θα διαιτητεύσει στην πρεμιέρα με το Μεσολόγγι με βοηθούς τους Τσιρίνη, Οικονόμου, από την Αχαία.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: (Α' ημίχρονο)  Ζησιμάτος, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπεγέτης, Πουλάκος, Σπανός, Τσουκάλης, Τσουλάκος, Μπιμπίρης, Βιτάλι, Ταχματζίδης.
(Β' ημίχρονο): Κόκκαλης, Κουλουράς, Μπαστακός, Μπιζίμης, Κουρέας, Αργυρόπουλος, Κουκούτσης, Νινιός (65' Σταματελόπουλος), Μανωλόπουλος, Μερκούρης (83' Νινιός), Χελάς.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Αλεξανδρόπουλος (69' Α. Μπέμπης), Λεϊμονίτης (70' Χριστακάκος, Καλογιάννης, Βελιανίτης (75' Γεωργίου), Γρηγορακάκης (70' Ντεντές), Ντιέ (75' Σάκαρης), Χούτρης, Παπανικολάου (58' Λάτσης), Μπαντάν (68' Ι. Μπέμπης), Φωτόπουλος (46' Σούπουλι), Κυριάκος (68' Αλεξάκης).