Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 17:11

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-6: Μονόλογος των φιλοξενούμενων

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-6: Μονόλογος των φιλοξενούμενων

 

Εύκολο έργο είχε χθες το μεσημέρι στο "Π. Μπαχράμης" η Αναγέννηση Παραλίας, η οποία επιβλήθηκε 6-0 του Ηρακλή Καλαμάτας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο "γηραιός" ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο 15λεπτο, όπου είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η πρώτη ήταν μόλις στο 3' όταν κέρδισε πέναλτι, όταν σε προσπάθεια του Σπαντιδέα η μπάλα κτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Όμως ο Σπαντιδέας που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Η δεύτερη ήταν στο 14' όταν ο Τζ. Παπαδέας εκτέλεσε φάουλ και ο Γκελγέκργια σούταρε από το ύψος του πέναλτι σχεδόν, για να αποκρούσει αρχικά ο Ανδρέου και στην συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα μακριά.

Η "Μπάρτσα" ανέβασε σταδιακά την απόδοση της και μετά το 15λεπτο, μετέτρεψε το παιχνίδι σε επιθετικό μονόλογο, όπου εκτός από τα 6 γκολ, έχασε και πολλές άλλες ευκαιρίες για να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Το 0-1 έγινε στο 17' όταν ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Τριανταφυλλάκη. Μετά από 10 λεπτά ο Κορομηλάς με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. 

Στο 30' μετά από σύγχυση στη περιοχή ο Δουρούμης με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 43' ο Κορομηλάς με γυριστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-4.

Στο 65' μετά από σέντρα του Γερμάνη, ο Γ. Μουλιάτος με σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 0-5. Στο 73' μετά από ωραία ενέργεια της ομάδας, ο Κορομηλάς έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Τρίψας με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μαντζάκος, Μπρακούλιας, Τζ. Παπαδέας, Ζαφειρόπουλος, Τζαβάρας, Κωνσταντόπουλος, Μουρούφας, Χριστοφιλόπουλος (70' Γεωργακόπουλος), Μπακλαβάς (60' Πραστέλλας), Γκελγκέργια, Σπαντιδέας (46' Μάρης). 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου (75' Καλογερόπουλος), Γερμάνης (75' Πανταζής), Κανελλόπουλος, Βεργόπουλος, Κορομηλάς, Αργυρόπουλος, Μαρής (80' Μάλαμας), Τρίψας, Γ. Μουλιάτος, Δουρούμης, Τριανταφυλλάκης.