Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 12:04

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκίνησαν οι προεπιλογές για τις μικτές παίδων και νέων

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκίνησαν χθες οι προεπιλογές παικτών για την συγκρότηση των μικτών ομάδων παίδων και νέων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. 

Οι πρώτες προπονήσεις, παίδων και νέων έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, με την συμμετοχή περίπου 20 παικτών ανά κατηγορία.

Η συμμετοχή βέβαια αναμένεται μεγαλύτερη στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Τους παίκτες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και τα μέλη της ΕΠΣΜ ΓΕωργόπουλος και Αλεξανδρόπουλος, ο Ασημακόπουλος που ήταν από πέρυσι στο τεχνικό τιμ και ο Ηλίας Μαστορέας που είναι ο νέος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας. 

Ολοι τόνισαν στα παιδιά πως και φέτος θα δοθεί βάρος στις μικτές ομάδες, τους θύμισαν τις παραδοσιακά καλές ομάδες που έχει η ΕΠΣΜ και ζήτησαν από τα παιδιά να καταβάλλουν την μέγιστη προσπάθεια που μπορούν.

Στις χθεσινές προπονήσεις είχαν κληθεί να συμμετέχουν παίκτες από τις ομάδες Καλαμάτα, Μεσσηνιακός, Απόλλωνας Καλαμάτα,ς Φαραί, Ηρακλής Καλαμάτας, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, ΑΕ Αβίας, Ίκαρος Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, ΑΕ Μάνης, Κεραυνός Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Ερμής Καλαμάτας, Ολυμπιακός Ανάληψης, Πανευαϊκός, Νέος Άρις, Θύελλα Χαρακοπιού, Ακρίτας Κορώνης, Παπαφλέσσας Αμφειας, Θησέας Καλαμάτας, Νέδουσα Αλαγονίας, ΑΕ Λογγάς, ΑΟ Διοδίων, Θύελλα Παραλίας, Ατρόμητος Καλαμάτας, Στενωσιά, Ανδρούσα, Αστέρας Αρφαρών, Απόλλωνας Πεταλιδίου, ΑΠΣ Άρις. 

Ο λόγος για παίκτες που έχουν γεννηθεί  από 1-1-2001 έως  31-12-2004  οι οποίοι  έχουν την ικανότητα να αγωνισθούν στις Μικτές ομάδες και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΜ, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και την Πέμπτη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (Φανέλα – σορτσάκι – κάλτσες – επικαλαμίδες – ποδοσφαιρικά υποδήματα).Επίσης τα ποδοσφαιρικά υποδήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι κατάλληλα για πλαστικό χλοοτάπητα, διαφορετικά δεν θα συμμετάσχουν στην προπόνηση".

Οι ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων και οι παίκτες των ομάδων που μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση έχουν ως εξής: 

Τρίτη 13/9/2016

Ωρα 3 μ.μ.: Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2003  και  2004

Ωρα 3 μ.μ.: Νέοι  γεννηθέντες τα έτη   2001  και  2002

Ομάδες: Πατίστα, Δόξα Καλαμάτας, Εράνη, Κυπαρισσία, Τέλλος Άγρας, Τσικλητήρας Πύλου, Μιλτιάδης, Μεθώνη, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Καλό Νερό, Δώριο, Παπαφλέσσας Χώρας, Καλλιθέα, Χανδριναϊκός, Νέστωρ Πύλου, Διαβολίτσι, Χατζή, Μάνεσι, Διαγόρας Κοπανακίου, ΑΕ Γαργαλιάνων, Βλαχόπουλο, Αχιλλέας Αβραμιού, ΠΑΟΚ, Αστέρας Μικρομάνης, Ατρόμητος Πλατύ, Αίας Καλαμάτας, Βέργα, ΑΟ Λεϊκων.

Πέμπτη 15/9/2016

Ωρα 3 μ.μ.:  Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004

Ωρα 5 μ.μ.:  Νέοι  γεννηθέντες τα έτη  2001 και  2002

 

Ομάδες : Πάμισος, Σπερχόγεια, Εθνικός Μελιγαλά, Ομόνοια, Ασπρόχωμα, Ολυμπιακός Καλαμάτα,ς Ακαδημία Πάμισος, ΑΕ Αιθαίας, Πανθουριακός, Πανιώνιος, Δαναός, Αστέρας Βαλύρας, Πράσινα Πουλιά, Θύελλα Μερόπης, ΑΟ Φυτειάς, ΑΣ Φυτειάς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ