Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 12:57

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πέρασε εύκολα τη Χώρα και ετοιμάζεται για Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

 

Εύκολο έργο είχε την Κυριακή η Κυπαρισσία απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας, στο ματς που έγινε στο πλαίσιο της γ' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ιομάδα του Τάκη Παναγόπουλου επικράτησε πολύ εύκολα με 7-0 καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή και δεν άφηνε κανένα περιθώριο όσο αφορά την τελική έκβαση του αγώνα.

Το ματς λοιπόν δεν προσφερόταν για συμπεράσματα για την Κυπαρισσία, ωστόσο δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστούν διάφορα σχήματα και πρόσωπα από τον Τάκη Παναγόπουλο.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στο σαφώς πιο δύσκολο ματς που ακολουθεί την Κυριακή, με τον Πανθουριακό στην Κυπαρισσία, για την δ' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Ενα ματς που θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την Τριφυλιακή ομάδα που θα στοχεύσει στη νίκη πρόκριση που θα την φέρει στους 4 του θεσμού. Ντίνος Βασιλόπουλος και Κώστας Μανδραπήλιας έχουν μπει στις προπονήσεις αλλά η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και θα κριθεί από το βαθμό ετοιμότητας τους καθώς έχουν χάσει προπονήσεις ενώ εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τραυματίας Γιάννης Καμποσιώρης.