Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 17:12

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: "Ενεση ψυχολογίας για το πρωτάθλημα", λέει ο Τσίκινης για την πρόκριση επί Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Η Ανδρούσα νίκησε την Κυριακή με 1-0 τον Πάμισο και έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Ηλίας Μαραγκούλιας με γκολ στο 91' έδωσε την ιστορική πρόκριση στην Ανδρούσα, η οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο σε νοκ - άουτ ματς τον Χανδριναϊκό.

"Ηταν μια ένεση ψυχολογίας για το πρωτάθλημα αυτή νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Τα δίνουν όλα και δεν έχω κανένα παράπονα. Ηταν καλό επίσης και για τον κόσμο και τη διοίκηση που είναι κοντά μας", το σχόλιο του Σπύρου Τσίκινη για τη νίκη κόντρα στην ομάδα που έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως προπονητής. 

Ο τεχνικός της Ανδρούσας ξεκαθαρίζει πάντως ότι: "Είναι καλό που προκριθήκαμε, αλλά το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και εκεί θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε, χωρίς να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε για το κύπελλο. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Χανδριναϊκό που είναι διαφορετικό σε σχέση με τον Πάμισο".

 Οσο για το 1-0 επί των "πρασίνων" είπε: "Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο τέλος. Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και τακτικής". 

 

Το αρνητικό για την Ανδρούσα από το προχθεσινό ματς είναι ότι αποχώρησαν τραυματίες οι Γεωργιόπουλος και Βαβαρούτσος και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι διαθέσιμοι για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο του Σουληναρίου. Αντίθετα επέστρεψε ο Κάλλας που είχε ίωση.