Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 19:01

Δεν πανηγυρίζουν ακόμα στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Με… κεκτημένη ταχύτητα ο Μεσσηνιακός ξεπέρασε τη Δευτέρα και το εμπόδιο της Ομόνοιας με 4-1 και αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Κυπαρισσία, που έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας (0-0). Οι "πράσινοι" μετρούν εννέα συνεχόμενες νίκες στην Α' τοπική και έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Για το Δημήτρη Τσάκωνα όμως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο προπονητής των πρωτοπόρων σημειώνει μεν ότι η ομάδα του έχει σοβαρό προβάδισμα, αλλά "είναι νωρίς για να πανηγυρίζουμε. Δεν πιστεύω ότι έχουμε εξασφαλίσει τον τίτλο. Απλά έχουμε πάρει σοβαρό προβάδισμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και να αυξήσουμε και άλλο τη διαφορά για να είμαστε σίγουροι". Για το εντυπωσιακό σερί νικών, ο Δ. Τσάκωνας δηλώνει ότι: "Τους δύο τελευταίους μήνες οι παίκτες έχουν "δέσει". Γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και προσφέρουμε θέαμα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε".
Ο Μεσσηνιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου με το Δώριο, όπου θα επιδιώξει την 10η διαδοχική νίκη. Ο Δ. Τσάκωνας έχει "λευκό απουσιολόγιο" και θα παρατάξει ιδανική 11άδα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ