Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 12:53

Μπαίνει χλοοτάπητας στο γήπεδο της Πύλου - Στην Καλαμάτα και με Δόξα Μεγαλόπολης ο Τσικλητήρας

Γράφτηκε από τον

 

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι εργασίες στο γήπεδο της Πύλου, καθώς από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία θα ολοκληρωθεί αυτή την Κυριακή. 

Το γήπεδο όμως θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Τσικλητήρας θα δώσει στην Καλαμάτα  (Δημοτικό Στάδιο) και το δεύτερο φετινό εντός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης στις 25 Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου στη φυσική του έδρα θα παίξει στην 5η αγωνιστική της Γ' εθνικής (9 Οκτωβρίου) όπου θα αντιμετωπίσει τη Βάρδα. 

Μέχρι τότε θα έχει δώσει και δύο εκτός έδρας παιχνίδια, την προσεχή Κυριακή με τη Θήβα και στις 2 Οκτωβρίου με το Φωστήρα. Με άλλα λόγια μέχρι τις 9 Οκτωβρίου όλοι οι αγώνες του Τσικλητήρα στο πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά εκτός έδρας και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των νεοφώτιστων.

Ο Νίκος Κακαλέτρης όμως είναι βέβαιος ότι όσο περνά ο καιρός, η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη. Η ήττα στην πρεμιέρα από το Ζευγολατιό ανήκει στο παρελθόν και η προσεχή στρέφεται στη Θήβα. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος Κωστής, με την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής να ξεκινά από σήμερα, μιας και χθες υπήρχε ρεπό.

 

Τέλος, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με παίκτες εκτός Μεσσηνίας.