Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 13:20

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Με απουσίες κόντρα στην Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Με απουσίες κόντρα στην Αναγέννηση

 

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Μάρη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, ο Α.Ο. Φαραί νίκησε την Κυριακή στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι με 4-3 το Διαβολίτσι (1-1 κ.α. και παράταση) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε νοκ - άουτ ματς την Αναγέννηση Παραλίας, η οποία απέκλεισε με το εντυπωσιακό 6-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Ο Α.Ο. Φαραί θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση του Σαββάτου, μιας και ο Μούσα αποβλήθηκε με το Διαβολίτσι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο ανέτοιμος Μανιάτης, ενώ οι Σπανός και Φωτόπουλος μόλις ξεκίνησαν προπονήσεις. 

Ακόμα ο Πέτσι είναι τραυματίας και η συμμέτοχή του κρίνεται αμφίβολη, όπως επίσης και του Παχή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παρά τα προβλήματα ο Νίκος Γεωργακλής δηλώνει ότι: "Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Οι αγώνες κυπέλλου είναι βέβαια για εμάς πρόβα για το πρωτάθλημα, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα". Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί σχολίασε και το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΟΔ: "Ηταν ένα μοιρασμένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στο δεύτερο το Διαβολίτσι. Στην παράταση ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στα πέναλτι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εκεί παίζουν ρόλο η τύχη και η ικανότητα". 

 

Η προετοιμασία για την Αναγέννηση θα ολοκληρωθεί σήμερα, μιας και ο εν λόγω προημιτελικός ορίστηκε για το Σάββατο στις 4.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.