Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 14:53

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: "Παίζουμε χωρίς άγχος στο Κύπελλο…", λέει ο Δ. Μάλαμας

Γράφτηκε από τον

Ο Χανδριναϊκός είναι η μια από τις δύο ομάδες της Α1 τοπικής που έχουν εκπλήξει ευχάριστα μέχρι τώρα στο Κύπελλο Μεσσηνίας και έχουν φτάσει μέχρι τους «8» του θεσμού. 

Στον πρώτο γύρο ο Χανδριναϊκός απέκλεισε με δύο νίκες (1-0 και 2-1) τον Ολυμπιακό Ανάληψης. 

Το περασμένο Σάββατο συνέχισε την πορεία του στο Κύπελλο κερδίζοντας εντός έδρας μια ομάδα Α' τοπικής, τον Αστέρα Αρφαρών. Το ματς είχε  συναρπαστική εξέλιξη με τον Χανδριναϊκό να προηγείται 2-0, να ισοφαρίζεται και τελικά να παίρνει την νίκη - πρόκριση στο 88' 

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής του Χανδριναϊκού Δημήτρης Μάλαμας εξήγησε την εώς τώρα πορεία κάνοντας λόγο για καλή εικόνα αλλά και τύχη, τονίζοντας ότι η ομάδα του παίζει χωρίς το παραμικρό άγχος στο Κύπελλο. 

"Είχαμε καλή εικόνα, είχαμε και λίγη τύχη αφού τα ματς ήταν αμφίρροπα και έτσι προχωράμε στο Κύπελλο. Ξέρουμε ότι μια ομάδα όπως ο Χανδριναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει πολύ ή να πάρει το Κύπελλο. Ετσι παίζουμε χωρίς άγχος στα ματς του Κυπέλλου και το ίδιο θα συμβεί και στο επόμενο ματς", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Οσον αφορά το στόχο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής ο Δημήτρης Μάλαμας τόνισε: "Σε πρώτη φάση θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι όταν σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική".

Ο Χανδριναϊκός το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Σουληναρίου την Ανδρούσα σε νοκ άουτ αγώνα και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. 

 

Ο τραυματίας Νίκος Δημητρόπουλος δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Κόντη, λόγω τραυματισμού.