Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 13:36

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στεναχώρια για Αργάνη και αποκλεισμό - Απέκτησε τον Δ. Σκιά

Γράφτηκε από τον

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού Καλαμάτας θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Δημήτρης Σκιάς.

Ο πρώην μεσοαμυντικός του Απόλλωνα Καλαμάτας,  έδωσε τα χέρια με τους "ερυθρόλευκους", οι  οποίοι δεν θα πουν όχι σε νέα μεταγραφή, αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση. 

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει άλλωστε να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας,  που αφήνει ο τραυματισμός του Πέτρου Αργάνη. Ο αρχηγός της καλαματιανής ομάδας  υπέστη κάταγμα περόνης στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης και θα μείνει καιρό εκτός δράσης. Ηδη η απουσία του φάνηκε στο νοκ - άουτ ματς με τον Αστέρα Μικρομάνης, όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-2 και αποκλείστηκε από το κύπελλο Μεσσηνίας. 

"Υπάρχει στενοχώρια για τον τραυματισμό του Πέτρου Αργάνη, ο οποίος είναι παίκτης που δεν έχανε παιχνίδι. Ακόμα είμαστε στενοχωρημένοι όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για την κακή απόδοση που είχαμε στο κύπελλο", λέει ο Λάκης Σπάλλας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. 

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά πάντως ότι η ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, παρότι θα στερηθεί εκτός από τον Αργάνη και τον επίσης τραυματία (από πέρυσι) επιθετικό Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο. Το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της Α' τοπικής θα γίνει αυτό το Σάββατο στη Σπερχογεία (5.30 μ.μ.) με την ομώνυμη ομάδα.