Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 13:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 7-0: Με περίπατο στους «4»

Γράφτηκε από τον

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Αστέρα Μικρομάνης ήταν φανερή το Σάββατο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και οι γηπεδούχοι πήραν πολύ εύκολα την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η Καλαμάτα επικράτησε με 7-0 παρουσία περίπου 200 φιλάθλων και έτσι στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ανδρούσα σε διπλή αναμέτρηση.
Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήτια καθώς στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της Καλαμάτας, μόλις στο 2', ο Καλαντζής έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο 24' ο Σαραντόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Καλαντζή που με όμορφο πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 για την Καλαμάτα.
Στο 33' και το 34' ο Τσουλάκος είχε δύο δοκάρια για την Καλαμάτα με την μπάλα να χτυπά μάλιστα στο ίδιο μέρος, στο δεξί κάθετο δοκάρι. Αρχικά στο 33' ο Γεωργιόπουλος βρήκε τον Τσουλάκο στην περιοχή και αυτός αφού κοντρόλαρε έστειλε τη μπάλα με πλασέ στο δοκάρι. Μετά από ένα λεπτό ο Τσουλάκος πλάσαρε από το ίδιο μέρος και η μπάλα βρήκε στο ίδιο μέρος του δοκαριού.
Μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία έχασε ο Καλαντζής στο 40' όταν πλάσαρε από μακριά προ του Μπρέγκου που επιχειρούσε έξοδο αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Λίγο άουτ πέρασε και το πλασέ του Σαραντόπουλου στο 38΄.
Στο 41' όμως ο Σαραντόπουλος δεν αστόχησε καθώς πήρε την πάσα του Μπαστακού και με πλασέ πέτυχε το 3-0.
Στο 43' ο Λιόλιος έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Καλαντζής άφησε για τον Τσουλάκο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 4-0.
Στο 56' ο Μπάρκας έκανε την πάσα στον Καλογερόπουλο ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 5-0 για την Καλαμάτα.
Στο 60' ο Νάτσης με χτύπημα φάουλ είχε το τρίτο δοκάρι της Καλαμάτας στο παιχνίδι.
Στο 66' ήταν η σειρά του Κουρούπη να βρει δίχτυα όταν μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με πλασέ πέτυχε το 6-0.
Στο 80' ο Κουρούπης με πολύ ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το 7-0.
Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης και βοηθοί η Αθανασοπούλου και ο Γ. Μιχαλόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Τζανετέας, Κουκούτσης (46' Καλογερόπουλος), Καλαντζής (46' Μπάρκας), Νικολόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσουλάκος (46' Νάτσης), Κουρούπης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Αθ. Καρδάσης, Χασάπης, Μωραγιάννης (72' Χρ. Καρδάσης), Μπούρας, Μαρκόπουλος, Σκαρπαλέζος (7' λ.τ. Ντοχάς), Αναζίκος (46' Π. Καρδάσης), Παυλόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπαβασιλόπουλος.
• Οι προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Καλαμάτας αναβάλλονται λόγω της θλιβερής είδιησης του θανάτου του παίκτη της Βέργας Σωτήρη Νικολακόπουλου.