Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 13:09

Ετοιμάζεται η Λέσχη Φιλάθλων Καλαμάτας - η ανακοίνωση για τις εγγραφές

Γράφτηκε από τον

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δημιουργία λέσχης φίλων -αντί για σύνδεσμο-  της Καλαμάτας ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα μετά τη συνάντηση που είχαν φίλαθλοι της Καλαμάτας στο γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος".


Στη συνάντηση συμμετείχαν περίπου 30 φίλαθλοι, ανάμεσά τους μέλη των συνδέσμων φιλάθλων "Bulldogs" και "Νότιοι", όπου και έκαναν μια γενική συζήτηση για το πώς θα προχωρήσουν στη δημιουργία λέσχης φίλων της Καλαμάτας, μιας και η Πολιτεία έχει καταργήσει τους συνδέσμους.
Το πρώτο βήμα έγινε με τη δημιουργία μιας 5μελούς επιτροπής συντονισμού η οποία ανέλαβε κιόλας να τρέξει κάποια θέματα ώστε σιγά - σιγά να γίνουν εκλογές και να βγει η πρώτη διοίκηση της λέσχης.
Η 5μελής επιτροπής αποτελείται από τους Κώστα Μαμανέα, Σταύρο Μούκα, Γιώργο Τόσβη, Παύλο Κομινάκη και Βασίλη Μιχάλακα.
Πρώτη κίνηση είναι η εγγραφή μελών από τα οποία θα προκύψει η πρώτη διοίκηση της λέσχης. Για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί τουλάχιστον να υπάρχουν 50 άτομα, όπως ανέφεραν τα μέλη της επιτροπής.
Στη συνέχεια τα μέλη είχαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Καλαμάτας Δημήτρη Τσάκωνα, όπου τον ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έκαναν και προχώρησαν στην δημιουργία 5μελής επιτροπής, η οποία μέχρι να εκλεγεί διοίκηση θα έχει συνεργασία μαζί του και γενικά με όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας ώστε να προσφέρουν τη βοήθεια και συμπαράστασή τους όπως μπορούν από την εξέδρα.
Μάλιστα του ζήτησαν να υλοποιήσει κάποια πράγματα, όπως ο χώρος που θα κάθονται τα μέλη της λέσχης να είναι στο πέταλο, πίσω από την δυτική εστία, τα παιδιά μέχρι 15 ετών να μπαίνουν δωρεάν στο ίδιο χώρο και η διοίκηση να βάζει λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Επίσης του ζήτησαν να παίζει η ομάδα τα εντός έδρας παιχνίδια Κυριακή, ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους φιλάθλους, οι οποίοι το Σάββατο κυρίως λόγω εργασίας δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας.
Από την πλευρά του ο κ. Τσάκωνας είπε πως θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τα αιτήματά τους, αφού πρώτα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Καλαμάτας.

Ανακοίνωση για
τις εγγραφές μελών

Η επιτροπή συντονισμού έβγαλε ανακοίνωση για τις εγγραφές μελών, η οποία αναφέρει:
"Η Μαύρη Θύελλα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το Σάββατο. Μαζί και ο ΣΦΚ ξεκινά τις εγγραφές μελών για τη νέα λέσχη που θα είναι δίπλα από την ομάδα κάθε μέρα. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Καλαμάτας και για μια ώρα μετά το τέλος του ματς και στα τηλέφωνα 6944 809208 (Σταύρος) και 6938 948344 (Γιώργος).
Ολοι πρέπει να είμαστε παρών στην νέα προσπάθεια της ομάδας μας να γίνει και πάλι Μαύρη Θύελλα. Ραντεβού κάθε Κυριακή στο πέταλο του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε ο 12ος παίκτης.
Για τους μαθητές μέχρι 16 ετών στο πέταλο η είσοδος ελεύθερη.